Bewust worden

Bewust worden

Wil jij ook  meer vanuit liefde, passie, acceptatie, vertrouwen,rust, innerlijke wijsheid, intuïtie en vrijheid leren leven? Wil jij ook een blijvende en positieve verandering op gang brengen voor jezelf, je relatie , je kinderen?

Ik moedig aan tot bewust worden.De weg naar oplossingen, groei, ontwikkeling, verandering, vernieuwing. De weg van ‘jezelf ontdekken naar jezelf durven ‘zijn’ in kwetsbaarheid en kracht. De ontdekking van jezelf achter de schermen van je gedragspatronen. Elke ontdekking is bewust worden van jezelf in contact met je kind, de ander of de situatie. Bewust worden dat je als mens véél meer bent dan de som der delen. Dat je tot véél meer in staat bent dan je denkt. Bewust worden is verdieping. Bewust worden geeft zicht op nieuwe wegen om jezelf naar vreugde en vrijheid te bewegen. De weg naar ‘zelf verantwoordelijkheid’.

Op het moment dat je bewust wordt van de innerlijke motivaties van je gedrag kom je tot het bewustzijn dat je een keuze hebt in de manier waarop je met situaties, andere mensen en je kinderen omgaat in het leven.

kleuren spiraal

Ons denken, oude gedragspatronen, ook wel overlevingsgedrag genoemd, houdt ons uit de greep van mogelijkheden.

Het goede nieuws ‘ons denken’ en ons gedrag is te beïnvloeden en te veranderen. Bewust worden is de sleutel!

Heb jij ook LEF  om voor verandering te gaan?.Voor jezelf in liefde voor jezelf,  je kind(eren), de ander, de wereld. Ik reik je mijn helpende en ondersteunende hand.

Lieve groetjes Indra

 

Share This