Coaching in onderwijs

Coaching in onderwijs:

Ben jij die juf of meester die het verschil wil maken? Weet jij ook diep van binnen dat het anders kan en NODIG IS om werkelijk bij kinderen het licht in hun ogen te zien schitteren. Wil jij ook niet meer dat kinderen het product zijn van maatschappelijke patronen zoals té veel prestatiemodellen, en toetsing om maar controle te kunnen houden. Die modellen die in werkelijkheid de natuurlijke stroom van ons mens zijn in creatie en ontdekking blokkeert.

hartje-gemaakt-met-de-handjes.1382033586-van-eva1982

Wil jij ook dat kinderen gezien worden in hun uniciteit en hun ware behoeften? Wil jij bewust worden wat ‘de wijze gevoelige kinderen in deze tijd”, jou werkelijk willen zeggen en meegeven? Wil je weten hoe jullie elkaar kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren? Wil jij ontdekken waar de ruimte is om wél te doen waar je hart naar uitgaat. Wil jij ook weer de aandacht op mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Heb jezelf LIEF en heb LEF te gaan staan waar je diep in je hart voor wilt gaan. Ontdek jezelf in kwetsbaarheid en kracht door te kiezen voor ‘lief met LEF’ coaching. Ik help je de kern te vinden die je bewustzijn slapende houd, je passie en groei blokkeert.

Tijd voor het creëren van nieuwe wegen. Tijd om naar groei te bewegen.

In je eigen kracht kan je met passie en plezier onderwijzen. Kun je je verbinden met kinderen en durf je in de spiegel te kijken die zij jou voorhouden om zelf ook te leren. Die verbinding in gelijkwaardigheid is wat kinderen nodig hebben om gezien te worden in hun waardigheid en wijsheid. In ontwikkeling van zelfbewustzijn naar zelfverantwoordelijkheid om een voorbeeld te kunnen zijn voor kinderen van deze tijd!

Ik ontmoet je graag en moedig je aan voor ‘lief met LEF’ te gaan. Van hart tot hart, voor jezelf en kinderen.

Lieve groetjes Indra

 

Share This