Weet ik eigenlijk wel wie ik ben en wat ik creëren kan? Waartoe dient onderwijs, het leven, wat weet ik ervan? Inspireer en onderwijs ik op mijn unieke manier? Verbonden met passie en veel plezier? Of heb ik mijn gaven en talenten nog verstopt om te ontdekken? Nieuwsgierig ga ik verder naar wat mij verbind en waar ik mij innerlijk aan op kan trekken.

Durven kwetsbaar te zijn, open voor samen leren en met positieve moed blijven proberen. Leerkrachten, ouders, bouwers van nieuw onderwijs, we zijn alle één met ieder een eigen rugzak vol verleden maar ook oneindig veel innerlijke kracht en mogelijkheden.

Hoe zou het zijn als wij durven staan voor wat wij wensen? Om zo het voorbeeld te staan voor die nog opgroeiende mensen. Vol energie en passie die bruist omdat je het pad kies die verbonden is met je verlangen en talent dat in je huist.

Leren, ontdekken, proberen hoe je ‘de beste versie van jezelf kunt zijn’. Met open hart voelen van frustraties, gemis, gebreken en pijn. Dit heelt oude wonden die diep in ons lichaam gronden. Die opgeslagen emoties die maar blijven komen als we ze voelen kunnen ze uit ons lichaam stromen.

De wereld blijft ons toch wel overvoeden elke dag weer. Je leren beschermen door nee of keuzes maken  en focus op verlangen keer op keer.

Wil jij ook graag zijn wie je bent en daarop vertrouwen zonder angst dat de ander je afwijst of minder van je zal houden? Doet elk compliment jou ook nog zo groeien, graag meer dan één per dag om te bloeien?

Écht we hebben menig verlangen gemeen. Als mens op weg in deze wereld zijn we allen één. Alleen volwassen mensen hebben LEF nodig om te creëren wat voor kinderen NU nodig is om te leren.

Wie LEF heeft om te ontdekken, kwetsbaar te zijn en eerlijk naar zichzelf te kijken zal het verschil maken voor kinderen en zo het onderwijs verrijken. Het onderwijs vormt een draagvlak voor de ontwikkeling van het kind die bij het bewust zijn van de volwassenen begint.

Kies jij er NU ook voor om op ontdekking te gaan een nieuwe weg te gaan creëren?  Wat een geschenk! Want daarmee kun je andere mensen ook tot groei, zelfbewustzijn, creatie én zelfverantwoordelijkheid inspireren.

SUCCES!

Ik bied je met passie en plezier een creërende hand, die uit reikt naar een verbindende onderwijsland.

 

Liefs een ontdekkende leerkracht

 

Geschreven door Indra Tulling-Weeda 2018

www.liefmetlef.nl

Share This