Kindercoaching

Wat bied ik voor kinderen:

 

Een liefdevolle plek waar het kind zichzelf mag zijn. Een luisterend en nieuwsgierig oor.

Een spiegel voor zijn /haar innerlijke kracht en licht.

Handreikingen en oefeningen tot verbinden met hun gevoel en essentie.

De ingang tot hun gevoel en verbeelding.

De ingang naar hun diepe innerlijk weten en vertrouwen.

Handreikingen en oefeningen tot innerlijke oplossingen en verbinden met je innerlijke kracht.

‘Het kind kiest zelf wat bij hem of haar past en leert vertrouwen op zijn eigen ingevingen’ De verbinding met de intuïtie, het gevoel en het lichaam zijn hierbij van heel groot belang om de juiste keuzes te kunnen maken.

Dé manier om het zelfvertrouwen te vergroten!

Herkenning en erkenning van het kind in zijn of haar mogelijkheden en potenties doet een kind voeden in zijn of haar innerlijke kracht. Wat van het grootste belang is dat de omgeving ziet waar hij of zij het kind verder kan ondersteunen voor een zichtbaar en blijvend resultaat.

Na de ontmoeting met het kind breng ik een verslag uit via de telefoon of mail naar de ouder en bespreek ik hoe de ouder het kind kan ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling op dat moment.

 

Plan van aanpak:

Bel 0633724786 voor vragen of afspraak. Je kan ook mailen via het contactformulier op deze site.  DOEN!

Tip: Kom eerst alleen dan kan je zelf voelen en aftasten en zal je ontdekken met hoeveel handreikingen en bewustzijn je al naar huis gaat.

Je komt samen met je kind. Het allerbelangrijkste vind ik dat een kind zich prettig voelt. Vervolgens overleggen wij hoe wij verder gaan. Het gevoel en vertrouwen van jou als ouder is heel belangrijk!

 

Liefs Indra

 

Verdieping kindercoaching

Spelenderwijs en ervaringsgericht ga ik op zoek naar de knelpunten en onderzoek ik wat het kind nodig heeft. Ik verwijs je door naar collega’s als ik zie dat je kind specifieke behoeften heeft om in zijn of haar kracht te komen. Het belang van het kind staat voorop. Een kind wil gezien worden!

Wat ik kan bieden is een complete waarneming waarbij ik de kern van vastlopen probeer te ontdekken en over te brengen aan de ouder. Ik onderzoek wat het kind nodig heeft.

Wat ik kan leren is ze in contact brengen met hun rijke gevoelswereld en daar vertrouwen leren vinden.Hoe fijn is het als zij moeilijke momenten of bepaalde gevoelens leren herkennen, erkennen bij zichzelf en de ander. Leren en ervaren waar zij het rustpunt in zichzelf kunnen vinden. Leren en ervaren waar hun kracht, intuïtie  en kwaliteiten zitten.

‘Met plezier in de wereld zijn .Ieder kind is uniek! Ontdek jezelf  en straal je kracht!’

IMG_1192

Een goede samenwerking tussen de ouder en coach is heel belangrijk. De omgeving heeft namelijk de meeste invloed op het kind. Groeien in bewustzijn en aanpassingen in de omgeving hebben dan ook de beste resultaten.  Ook de medewerking van school kan van grote invloed zijn. Daar wil ik graag in begeleiden. Het kind wil gezien worden en als het kind moeite heeft in zijn of haar kracht te staan is het van belang te onderzoeken wat hiervan de reden is.

Kinderen spiegelen namelijk ouders, andere betrokkenen of het onderwijssysteem. Kinderen erkenning geven voor hun gevecht en hun dieperliggende behoeften zorgt ervoor dat zij zich gezien voelen en kunnen ontspannen. Begeleiding in bewust worden voor ouders en onderwijsgevenden vormt de sleutel tot kinderen in hun kracht! Het is een uitdaging en een hele ontdekking. Er liggen prachtige kansen voor ontwikkeling als je in die spiegel durft te kijken. Heb LEF en vraag HULP!

Ik ontmoet je graag!


Lieve groetjes Indra

 

Share This