Ouder coaching

Wat bied ik voor ouders:

Een liefdevolle hand, een plek waar je jezelf kan zijn en de ingang naar je gevoel.

Vertaling van het gedrag van je kind in een waardevolle boodschap tot zingeving, oplossingen en ontwikkeling.

Een mogelijkheid tot heling van vastgezette emoties via emotioneel evenwicht.

Zicht op de patronen waarin je vastloopt. Zicht op je mogelijkheden.

Openingen tot zingeving en intrinsieke motivatie.

Inzicht in verbindingen tussen oorzaak en gevolg binnen je menselijk functioneren.

 

 ‘De verbinding met je gevoel zorgt ervoor dat je kan afstemmen op je innerlijke groei en kracht.’

‘Vanuit je eigen kracht, je innerlijk bewust zijn en vertrouwen kan je meer dragen, kan je helder zien wat je kind nodig heeft en meer geven. Deze basis lost vaak al problemen op’.

 

Plan van aanpak:

Bel mij voor vragen op 06 33724786 of mail mij via het contactformulier op deze site.

Via de mail krijg je een kort intake formulier. Dit kan je rustig thuis invullen  en versturen naar mij. Kunnen wij daar in ons eerste gesprek mee aan de slag.

Vaak is er na 3 sessies al verandering zichtbaar. Oplossingen openbaren zich op de weg die je inslaat.

Ik ontmoet je graag.

Lieve groetjes Indra

 

Ik maak gebruik van: mijn talenten, ervaringen, intuïtie en kennis door studies , * De Reversie Methode®,  Enneagram, *spiertesten  en coaching om de kern te vinden van een probleem. Voor heling maak ik onder andere gebruik van emotioneel evenwicht, visualisaties,  affirmaties, etherische oliën van de groene linde, MIR-Methode® of helende verhalen.

Methoden:

*De Reversie Methode ®

Deze staat voor het terugdraaien van de tijd. In de praktijk zien we dat onze kinderen juist dát gedrag gaan vertonen of juist tegen díe ervaringn aanlopen waar wij als ouders ze voor hadden willen beschermen. Sommige ervaringen of gedrag kunnen we plaatsen omdat we bekent zijn met ons eigen gedrag en ervaringen vanuit het verleden. Echter, soms zien we gedrag terug bij ons kind wat we helemaal niet kunnen plaatsen. Wij gedragen ons juist tegenovergesteld aan wat ons kind ons laat zien. Dit gedrag is dus moeilijker te traceren in ons eigen gedrag maar het is wel degelijk aanwezig. Kinderen reageren primair op de signalen van de omgeving. De Reversie Methode gaat terug naar het kind in jou en geeft op een liefdevolle wijze een duidelijk beeld van jouw gedrag waarop het kind reageert. Dat heeft als belangrijk voordeel dat het kind vanzelf mee verandert als jij dat stukje in jezelf heelt. De Reversie Methode maakt gebruik van de twaalf basisbehoeften en het enneagram. Door middel van de twaalf basisbehoeften krijg je inzicht in welke vorm van aandacht je als kind als gemis hebt ervaren en het enneagram geeft weer welk gedrag je jezelf hebt aangeleerd om je te beschermen tegen dit gemis. Deze bescherming is vaak onbewust maar wel nadrukkelijk aanwezig. Het vormt de basis voor de “problemen” die je ervaart met of bij je kind. Wanneer onze kinderen het moeilijk hebben, raakt dat een stuk in ons. De Reversie Methode laat zien dat het niet ons kind is dat ons zo raakt maar dat het de pijn is van het kind in ons zelf.

 

 

*Spiertesten:

Dit komt uit de Kinesiologie en wordt gebruik als een instrument om met het onbewuste te communiceren en duidelijke ja/nee antwoorden te krijgen. Door de sterkte van de spier te testen krijg je dan een ja (zwakke spier) of een nee (een sterkte spier). Bij een nee-antwoord is het onderbewuste het niet eens met de vraag en ontstaat er een spierzwakte. Bij een ja-antwoord ontstaat er juist een spiersterkte. Kinesiologie is sinds 1970 een hulpmiddel bij veel chiropractors, homeopaten en alternatief therapeuten. Roy Martina heeft deze spiertest uitgewerkt tot de O-ring test. Voordeel van deze testwijze is dat de spieren van je vingers een duidelijk signaal geven en niet snel vermoeid raken.

Opleidingen:

Enneagram opleiding ,’ worden wie je bent’, Dreamchild

Gezins- Kindercoachopleiding, Dreamchild

Diverse cursussen zoals intuïtieve ontwikkeling,persoonlijke ontwikkeling, taal van het kind, analyse van kindertekeningen, ‘kinderen geven tekens’.

EHBO Kader

HALO, docent bewegingsonderwijs

Share This