Even voorstellen…

20130921_124225-1_resized (2)Ik ben Indra, ‘lief met LEF’ in ontwikkeling. Elk moment, elke dag met passie en plezier, met tranen en een lach, met voorspoed en tegenspoed. In kwetsbaarheid en kracht, in chaos en perfectie. Creatief en hooggevoellig. Ik probeer elke keer weer alles te omarmen en te integreren in mijn leven. Altijd in beweging opzoek naar antwoorden die zingeving van de mens hier op aarde bevestigen en ondersteunen.

Moeder van 3 prachtige kinderen, leraar, coach, vrouw, partner van,… vriendin van…, zus van…, kind van…. Eigenlijk GEWOON MENS NET ALS JIJ! Mijn weg volgend inmiddels vanuit mijn hart. Ik wil werken vanuit mijn hart, mijn talenten en kwaliteiten.  Ik wil mensen helpen ontdekken van de mogelijkheden, groeien, ontwikkelen, helen en bloeien.

Ik wil nieuwe draagvlakken helpen creëren in onderwijs en ouderschap waarbij wijsheid, verbinding met het potentieel van de mens en verbinding met het grote geheel de basis gaat vormen. WAAROM? Om kinderen constructief te helpen en steunen. MIJN MISSIE is een stem uit te dragen voor het kind zodat wij weer voelen en weten hoe wij het verschil voor ze kunnen maken.

Het grote gemis van deze tijd is dat wij geen verbinding meer hebben met wie wij zijn en weten waartoe wij in staat zijn. De aarde wordt verwaarloosd en de mens houd zich gevangen in zijn dagelijkse patronen. Wat willen wij de nieuwe generatie geven en wat is daarvoor nodig?

Wat heb jij nodig om in je kracht te staan zodat het kind weer voelt: YES dit is het! Dit is waar het leven voor bedoeld is. Elk mens wil gezien worden’ en elk mens bezit een groot potentieel aan mogelijkheden die hij of zij vergeten is. Ik hou ervan om je te helpen herinneren. Om jezelf te laten zien zodat ‘het kind in jou’ weer kan stralen. Jouw helderheid en innerlijke kracht is namelijk precies wat alle kinderen zo nodig hebben. Dit vormt de basis voor mijn werkwijze. Ik doe waar ik heel blij van word. Waar ik met passie en plezier voor sta. Mijn ‘liefdevolle en verantwoordelijke bijdrage’ willen leveren aan de wereld door te geloven in mijn missie en het nut van mijn en JOUW bijdrage.

Nieuwetijds leraar voor nieuw perspectief  in het onderwijs en het ouderschap (‘het nieuwe onderwijs’ en ‘het nieuwe ouderschap’,dat past in deze tijd) innovator, inspirator, Ouder- en Kindercoach, schrijver.

In alle bovenstaande rollen ben ik gegroeid en nu sterk in mijn eigen visie. Klaar voor het leraarschap! Klaar om een hand te rijken, jou te ondersteunen, aan te moedigen tot wijsheid en inzicht. Helpen bewust te worden waar het leven jou in dient en hoe de oplossingen van deze tijd zich kunnen ontvouwen. Waar zit dé kracht, jouw kracht? Samen leren. Jij van mij ik van jou. In liefde en vertrouwen.

Ik hoop je te ontmoeten en inspireren jezelf in je gevoel, wijsheid en innerlijke kracht te omarmen en eren!

Lieve groetjes Indra, lief met LEF

Share This